portals-jetspeed-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 15511] - nonexistent sequence error with oracle
Date Tue, 11 Feb 2003 20:28:10 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=15511>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=15511

nonexistent sequence error with oracle

david@bluesunrise.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |WORKSFORME



------- Additional Comments From david@bluesunrise.com  2003-02-11 20:28 -------
This bug is logged against version 1.4b4-dev.I just tested againt Oracle, ran the unit test
against the Database, and everything works as expected. Also, regarding the second comment,
this is just plain wrong if he is using 1.4b4-dev.I took these steps:1. clean cvs co2. change
the build/torque/build.properties to:torque.database=oracle3. ant clean compileand i get in
the generated file:               tMap.setPrimaryKeyMethodInfo("TURBINE_USER_SEQ"); 4. run
unit testsPASS5. This is not a bug (30 minutes later!)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jetspeed-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jetspeed-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message