portals-bridges-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jesús Cases" <txu...@gmail.com>
Subject Re: problem with links
Date Mon, 08 May 2006 08:16:16 GMT
Hello Edgar and thank u very much, about your question...

No, the TAG's action parameter at the first page is
"/helloWorld/indexClick.do?method=enter" and at the second is "
/index?method=enter".

Txuset


On 5/5/06, Edgar P Dollin <edgar@blue-moose.net> wrote:
>
> Are the tag parameters the same?  If so then it is acting correctly.
>
> Edgar
>
> -----Original Message-----
> From: Jesús Cases [mailto:txuset@gmail.com]
> Sent: Wednesday, May 03, 2006 10:35 AM
> To: bridges-dev@portals.apache.org
> Subject: Re: problem with links
>
>
> Yes, i looked at the generated HTML and that's the problem... at the first
> page is
>
> <a href="/helloWorld/indexClick.do?method=enter">Enter</a>
>
> and it works fine, but at the second page, the original code is
>
> <html:link action="/index?method=enter">Exit</html:link>
>
> and the generated html is
> <a href="/helloWorld/indexClick.do?method=enter">Exit</a>
>
> it looks like the tag link is using the action of the first page ang
> embeding it at the second... can it be?
>
> thanks
>
> Txuset
>
> --
> Internal Virus Database is out-of-date.
> Checked by AVG Free Edition.
> Version: 7.1.385 / Virus Database: 268.4.5/321 - Release Date: 4/21/2006
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: bridges-dev-unsubscribe@portals.apache.org
> For additional commands, e-mail: bridges-dev-help@portals.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message