poi-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mike Stief <mikest...@cox.net>
Subject Re: Getting CELL_TYPE_BLANK when cell has data?
Date Mon, 03 Mar 2003 18:28:43 GMT
Andy,

  I rewrote the code and found out that I was not iterating properly 
through the cells causing the issues I was having.

  Thanks for taking the time to post back.

Mike

On Mon, 03 Mar 2003 09:24:35 -0500, Andrew C. Oliver <acoliver@apache.org> 
wrote:

> If I had to guess, I'd guess that you're mismatching the 0-based with the 
> 1's based in the GUI.  Otherwise, show us a sample...
>
> -Andy
>
> Mike Stief wrote:
>
>> Hello,
>>
>> I reading a xls file created in Excel 2000.  In the process of going 
>> through a worksheet, I come to a point when I receive CELL_TYPE_BLANK 
>> but the cell has data.  It happens on a date formated column.  Format is 
>> (12/12/2003).  I also receive a CELL_TYPE_BLANK when trying to get a 
>> cell that contains a formatted number column. Format is ($1,234).  I am 
>> wondering why I am getting a CELL_TYPE_BLANK when there is data and how 
>> to solve this problem.
>>
>> Thanks for your help.
>>
>> Mike
>>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: poi-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: poi-user-help@jakarta.apache.org
>
>



-- 
Using M2, Opera's revolutionary e-mail client: http://www.opera.com/m2/

Mime
View raw message