poi-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 59799] build.xml should not run tests as part of the 'compile-all' target
Date Tue, 05 Jul 2016 15:59:28 GMT
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=59799

--- Comment #5 from Andreas Beeker <kiwiwings@apache.org> ---
(In reply to Sebb from comment #4)
> If the unit tests are run against the lite jar rather than the merged input,
> this should show up any problems. This would check that the jar really did contain
> everything required.

Nope ... neither the current nor your proposed workflow guarantees that all
xmlbeans fragments are included - e.g. we had problems with empty XSLFTables
for quite a while and I actually don't know what (test) solved it, but back
then the test were successful and the tables empty ...

> (In reply to David North from comment #3)
> > What's the concrete problem here - the time taken to run compile-ooxml-lite,
> > or something else?
> 
> The time taken to run the target, and the fact that it is rerun even if
> there has been no change to the sources.

When developing unit tests, I don't have a problem with that - I just run the
unit test in question. Before check-in, I wait the 10 minutes to run the tests
- in relation to the time taken to check/develop a feature this is minimal in
my view.

Can you be a bit more precise why you want to speed up vs. making the build
more complicate?

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@poi.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@poi.apache.org


Mime
View raw message