poi-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 57867] TransformerFactoryConfigurationError: Provider org.apache.xalan.processor.TransformerFactoryImpl not found
Date Wed, 29 Apr 2015 20:30:23 GMT
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=57867

--- Comment #6 from Hector Fontanez <hector.j.fontanez@gmail.com> ---
(In reply to Nick Burch from comment #5)
> You haven't said what version of Apache POI you are using. As long as it's
> something recent (eg 3.11 or 3.12 beta 1), no additional jars are required
> beyond those shipped in the binary packages. 
> 
> The code you have given in your snippet works just fine for me on trunk,
> with no additional jars needed, so my hunch is that you're using an old
> version of POI, either knowingly or by accident

I am using Apache POI 3.11. I updated the bug information. When I upgraded to
3.11, I added the following JARs and removed the old ones from classpath:

    poi-3.11-20141221.jar
    poi-ooxml-3.11-20141221.jar
    poi-ooxml-schemas-3.11-20141221.jar
    xmlbeans-2.6.0.jar

In my particular case, when I wrote using HSSF, it worked fine. However, after
changing to XSSF, I could not create even a blank file without an error. Once I
added the JARs I mentioned before, the problem went away.  Reading operations
were unaffected by this.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@poi.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@poi.apache.org


Mime
View raw message