poi-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 57612] Can't build, running tests as part of building ooxml-libs fail
Date Tue, 24 Feb 2015 21:21:54 GMT
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=57612

Vasili <gavr145@gmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
         Resolution|FIXED                       |---
             Status|RESOLVED                    |REOPENED

--- Comment #8 from Vasili <gavr145@gmail.com> ---
Using poi-3.12-beta2 snapshot with the new build.xml (the diff is minimal,
comparing with 3.11-FINAL), I'm getting the same as above (I believe the same
will be against svn and git versions, but I didn't try)

poi-3.12-beta2>diff build.xml.prev build.xml
85c85,89
<     <property name="http_proxy" value="${env.http_proxy}"/>
---
>       <condition property="http_proxy"
>          value="${env.http_proxy}"
>          else="">
>               <isset property="env.http_proxy"/>
>       </condition>
1736a1741
>


As for entity expansions, I tried a few ways to pass
jdk.xml.entityExpansionLimit=0 as per
http://docs.oracle.com/javase/tutorial/jaxp/limits/limits.html
https://github.com/aws/aws-sdk-java/issues/123
but haven't succeeded yet. I will keep trying. If you have other ideas - please
let me know.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@poi.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@poi.apache.org


Mime
View raw message