pivot-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Roger L. Whitcomb" <Roger.Whitc...@ingres.com>
Subject RE: Possible bug with toolbar buttons?
Date Wed, 01 Sep 2010 23:00:28 GMT
I pulled down the code earlier today.  Let me resync.  What's the best
Ant target to use to just rebuild the release .jars?

 

Roger Whitcomb | Architect, Engineering | Roger.Whitcomb@ingres.com|
Ingres | 500 Arguello Street | Suite 200 | Redwood City | CA | 94063 |
USA
<http://www.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=500+Arguello+Street+%7C
+Suite+200+%7C+Redwood+City+%7C+CA+%7C+94063+%7C+USA+&sll=37.0625,-95.67
7068&sspn=50.557552,73.037109&ie=UTF8&t=h&z=16&iwloc=addr>  | +1
650-587-5596 | fax: +1 650-587-5550

From: Greg Brown [mailto:gkbrown@mac.com] 
Sent: Wednesday, September 01, 2010 3:39 PM
To: user@pivot.apache.org
Subject: Re: Possible bug with toolbar buttons?

 

It should. Are you set up to build Pivot from source? If you build the
latest 1.5.x branch you could try it out.

 

On Sep 1, 2010, at 6:29 PM, Roger Whitcomb wrote:





Will this fix work if the background is a gradient?

<image003.png>

 

Roger Whitcomb | Architect, Engineering | Roger.Whitcomb@ingres.com|
Ingres | 500 Arguello Street | Suite 200 | Redwood City | CA | 94063 |
USA
<http://www.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=500+Arguello+Street+%7C
+Suite+200+%7C+Redwood+City+%7C+CA+%7C+94063+%7C+USA+&sll=37.0625,-95.67
7068&sspn=50.557552,73.037109&ie=UTF8&t=h&z=16&iwloc=addr>  | +1
650-587-5596 | fax: +1 650-587-5550

From: Todd Volkert [mailto:tvolkert@gmail.com] 
Sent: Wednesday, September 01, 2010 2:34 PM
To: user@pivot.apache.org
Subject: Re: Possible bug with toolbar buttons?

 

It indeed was a bug - I just checked in a fix in both the trunk and the
1.5.x branch.

 

Cheers,

-T

On Wed, Sep 1, 2010 at 3:11 PM, Chris Bartlett <cbartlett.x@gmail.com>
wrote:

Roger,

 

It looks like a bug to me, and I have replicated it using the current
trunk code.

It looks to be caused by TerraPushButtonSkin not setting the (local)
'backgroundColor' & 'bevelColor' in the paint method, and the background
subsequently not being painted.

 

Please create a JIRA ticket  (You'll need to be registered & logged in)

https://issues.apache.org/jira/browse/PIVOT   

 

Regards,

 

Chris

 

On 2 September 2010 01:14, Roger Whitcomb <RogerandBeth@rbwhitcomb.com>
wrote:

Hi,          

   I've got a toolbar setup like this (using either 1.5 or 1.5.1 - same
results).  Notice the changed background color (don't ask why!):

                   <BoxPane orientation="horizontal"
styles="{backgroundColor:'#f7f5ee'}">

                     <MenuButton>

                      <buttonData><content:ButtonData
text="Connect"/></buttonData>

                      <menu><Menu><sections><Menu.Section>

                        <Menu.Item buttonData="Local instance..."/>

                        <Menu.Item buttonData="Connection..."/>

                        <Menu.Item buttonData="Gateway..."/>

                      </Menu.Section></sections></Menu></menu>

                     </MenuButton>

                     <PushButton tooltipText="Disconnect"
styles="{toolbar:'true',backgroundColor:'#f7f5ee'}">

                       <buttonData>

                         <content:ButtonData icon="images/close.gif" />

                       </buttonData>

                     </PushButton>

                     <PushButton tooltipText="Start" enabled="false"
styles="{toolbar:'true',backgroundColor:'#f7f5ee'}">

                       <buttonData>

                         <content:ButtonData
icon="images/start-icon-16.png" />

                       </buttonData>

                     </PushButton>

This works fine on initial display:

<image004.png>

 

But, after mousing over the buttons, I get the default background color
behind the buttons:

<image005.png>

 

Is this a bug?  Or should I be doing something more/different to get the
buttons to match my background color?  THANKS!!

 

 

Roger Whitcomb

Architect, Engineering

Ingres Corporation

roger.whitcomb@ingres.com

 

PHONE +1 650.587.5596

FAX +1 650.587.5550

 

www.ingres.com <http://www.ingres.com/> 

 

This transmission is confidential and intended solely for the use of the
recipient named above. It may contain confidential, proprietary, or
legally privileged information. If you are not the intended recipient,
you are hereby notified that any unauthorized review, use, disclosure or
distribution is strictly prohibited. If you have received this
transmission in error, please contact the sender by reply e-mail and
delete the original transmission and all copies from your system.

 

 

 

 


Mime
View raw message