phoenix-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Wajid Khattak (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (PHOENIX-3814) Unable to connect to Phoenix via Spark
Date Tue, 02 May 2017 20:14:04 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/PHOENIX-3814?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15993642#comment-15993642
] 

Wajid Khattak commented on PHOENIX-3814:
----------------------------------------

[~jmahonin] Thanks for getting back to me. I hope the flooding didn't result in any damage.


I assume you have gone through all of my updates at http://stackoverflow.com/questions/43640864/apache-phoenix-for-spark-not-working.
I am using Spark 2.1.0 (Pre-built for 2.7 & later). It seems that all works perfectly
just by the addition of a pre-check in terms of whether the SYSTEM.MUTEX exists or not. Irrespective
of which version one uses, I guess that having the code change that I have suggested would
serve as a good safety net.

With regards to the SaveMode behaviour, I am happy to contribute if you could please provide
me with the necessary background/point me to the required resources. I hope we can resolve
the Spark 2.1.0 compatibility issue as soon as possible. Regards.

> Unable to connect to Phoenix via Spark
> --------------------------------------
>
>                 Key: PHOENIX-3814
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/PHOENIX-3814
>             Project: Phoenix
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 4.10.0
>         Environment: Ubuntu 16.04.1, Apache Spark 2.1.0, Hbase 1.2.5, Phoenix 4.10.0
>            Reporter: Wajid Khattak
>
> Please see http://stackoverflow.com/questions/43640864/apache-phoenix-for-spark-not-working



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.15#6346)

Mime
View raw message