perl-modperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Cees Hek <cees...@gmail.com>
Subject Re: Apache2::URI::unescape_url bug?
Date Sat, 28 Jun 2014 00:04:42 GMT
Hi Mark,

I think the problem that David is having is that you were not very clear in
your message what the problem was.  It might have been helpful to show the
output, plus your expected output:

Log contains: 6-41913/UK1\0UK1

But I expected this: 6-41913/UK1

Unfortunately I don't have anything more to contribute except that it does
look like a bug.

Cheers,

Cees


On Sat, Jun 28, 2014 at 3:12 AM, Mark Hedges <Mark.Hedges@ticketmaster.com>
wrote:

> The intent was to report that Apache2::URI::unescape does not seem to work
> correctly.
>
> Mark
>
> -----Original Message-----
> From: David Booth [mailto:david@dbooth.org]
> Sent: Thursday, June 26, 2014 8:43 PM
> To: modperl@perl.apache.org
> Subject: Re: Apache2::URI::unescape_url bug?
>
> On 06/26/2014 08:42 PM, Mark Hedges wrote:
> > Try in a handler.  (Apparently you cannot use Apache2::URI from command
> line?)
> >
> > use Apache2::Log ();
> > use Apache2::URI ();
> > sub handler {
> >      my ($r) = @_;
> >      my $string = "6%2D41913%2FUK1";
> >      Apache2::URI::unescape($string);
> >      $r->log_error($string);
> > }
> >
> > Log contains: 6-41913/UK1\0UK1
> >
> > ??
>
> Not sure what is the intent of your question/comment, but I often use
> uri_unescape in URI::Escape and it seems to work fine.
>
> David
>
>

Mime
View raw message