perl-modperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris Kaltwasser <ch...@netpos.com>
Subject Re: mod_perl segfaults, can't start Apache
Date Mon, 25 Jun 2012 17:33:23 GMT
Do you happen to be using a Xen virtual machine and running a redhat 6.1 or
CentOS 6.1+ version of linux.

I actually had opened a very similar ticket to this a couple of weeks back.

The write-up here was the apparent problem that I'm assuming was causing my
issue as a bug in glibc.

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?format=multiple&id=790399

Rolling back to CentOS 5.7 is my planned solution, either that or waiting
for 6.3 to come out. The thread above covers an RPM that someone made that
may be of assistance.

On Mon, Jun 25, 2012 at 12:58 PM, John Manko <john.manko@gmail.com> wrote:

> mod_perl is failing with Apache, and I'm having trouble figuring out why.
> I'm running under Gentoo.
>
> mod_perl version 2.0.7
> apache version 2.2.22-r1, build with threads and worker MPM
> libperl version 5.10.1-r1
> perl version 5.16.0 with ithreads support
>
>
> # /etc/init.d/apache2 start
>  * Starting apache2 ...
>  * start-stop-daemon: failed to start `/usr/sbin/apache2'
>
> # dmesg
> apache2[12697]: segfault at c ip b5d4974a sp bffce4d0 error 4 in
> mod_perl.so[b5d24000+45000]
>
> Any ideas on what to look for to determine the problem?
>
>


-- 
____________________________________
Chris Kaltwasser <chris@netpos.com>
 Chief Technical Officer
 NetPOS LLC<http://netpos.com>
     fon: 734.302.4220
     cel:  734.645.6215

____________________________________

Mime
View raw message