perl-modperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dondi Stroma" <dstr...@verizon.net>
Subject Re: PerlAccessHandler problems
Date Sat, 22 Dec 2007 03:44:03 GMT
Try PerlSetEnv instead :)

----- Original Message ----- 
From: "Tad Johnston" <tad@rhythm.com>
To: "Tad Johnston" <tad@rhythm.com>
Cc: "Adam Prime" <adam.prime@utoronto.ca>; <modperl@perl.apache.org>
Sent: Friday, December 21, 2007 9:06 PM
Subject: Re: PerlAccessHandler problems


> Correction*
> 
> SetEnv PROXY_BIND localhost
> 
> Tad Johnston wrote:
>> The error log only says what it can't find which is the table it's 
>> trying to query from the database (because of course it's querying the 
>> wrong database).  The $ENV{PROXY_BIND} variable should be setting it 
>> to the proper database which it's not..  The problem is when I do a 
>> warn using within the PerlAccessHandler module of 
>> warn("$ENV{PROXY_BIND}")  it returns nothing. It's set to the 
>> following in apache2 startup script.
>>
>> SetEnv PTS_PROXY_BIND_HOST localhost
>>
>> Now if I don't use PerlAccessHandler, the warn returns 'localhost' 
>> like it should.
>>
>> Two questions:
>> 1. Does the $ENV variables not get passed if you're using 
>> PerlAccessHandler?
>> 2. Should I be using something else instead of this (i.e. 
>> PerlAuthzHandler)?  The reason I ask is because I'm doing all of the 
>> access and authentication and redirection in the PerlAccessHandler.
>>
>> Thanks,
>> Tad
>>
>> Adam Prime wrote:
>>> What does the error_log say?
>>>
>>> Adam
>>>
>>> Tad Johnston wrote:
>>>> I'm having problems trying to use an access handler within 
>>>> mod_perl2.  If I have it in the conf file it returns a 500 Internal 
>>>> Server Error and if I don't include the PerlAccessHandler line, it 
>>>> runs the page just fine.  What's happening is when it is turned on 
>>>> my $ENV for my proxy gets set to a different host.  If it's turned 
>>>> on, the $ENV for the proxy is sent to the appropriate host.  I do 
>>>> have a couple REDIRECT in the conf file, but they all direct to the 
>>>> same server.  Anyone have any ideas?
>>>>
>>>> Tad
>>>>
>>>>
>>>
>>
> 
> -- 
> Tad Johnston
> Management Information Systems
> Rhythm and Hues Studios
> 310.448.7582
>

Mime
View raw message