perl-modperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matt Williamson" <m...@sanasecurity.com>
Subject seg faults when running modperl and GD::Graph
Date Tue, 04 Sep 2007 20:12:44 GMT
I noticed that my server is segfaulting when I run a script using
GD::Graph

e.g.

[Fri Aug 31 09:26:14 2007] [notice] child pid 6385 exit signal
Segmentation fault (11)
[Fri Aug 31 09:26:18 2007] [notice] child pid 6386 exit signal
Segmentation fault (11)
[Fri Aug 31 09:26:23 2007] [notice] child pid 6387 exit signal
Segmentation fault (11)
[Fri Aug 31 09:30:06 2007] [notice] child pid 6394 exit signal
Segmentation fault (11)
[Fri Aug 31 09:30:52 2007] [notice] child pid 6462 exit signal
Segmentation fault (11)
[Fri Aug 31 09:31:01 2007] [notice] child pid 6448 exit signal
Segmentation fault (11)
[Fri Aug 31 09:31:06 2007] [notice] child pid 6463 exit signal
Segmentation fault (11)

I am running an ex-cgi script under ModPerl::Registry

<Location /perl>
     SetHandler perl-script
     PerlResponseHandler ModPerl::Registry
     Options +ExecCGI
     PerlOptions +ParseHeaders
</Location>

I have read some other places on the web about seg faults, suggesting
that it might be conflicts with other modules, e.g. php. However, it
looks pretty clear that it is the GD::Graph that is doing it.

Has anyone else seen this? Does anyone know how to fix/debug this? I am
going to try running my cgi with the PerlRun to see if that makes a
difference, although I'd prefer to run in modperl if I can.

Thank you in advance for your help

Matt

Mime
View raw message