perl-modperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Fred Moyer <f...@redhotpenguin.com>
Subject Re: mod_perl not loading into apache error.
Date Tue, 22 May 2007 05:45:22 GMT
Nick Pron wrote:
> Fred Moyer wrote:
>> Nick Pron wrote:
>>> Hi all,
>>>
>>> I am on a fresh install of Ubuntu 7.04 with Apache 2.2.4 compiled from
>>> source. Perl v5.8.8 built for i486-linux-gnu-thread-multi (came with
>>> Ubuntu
>>> as a package I assume) and I am getting this error when I try to start
>>> Apache.
>>>
>>> httpd: Syntax error on line 54 of /usr/local/apache/conf/httpd.conf:
>>> Cannot
>>> load /usr/local/apache/modules/mod_perl.so into server:
>>> /usr/local/apache/modules/mod_perl.so: undefined symbol: PL_vtbl_env
 >>
>> Are you sure that mod_perl isn't already installed with Ubuntu's package 
>> manager?  If so then remove it, and re-install mod_perl from source. 
>> That's usually the source of unresolved symbol bugs like this.
>>
 > Yes I'm positive. I didn't install Apache or mod_perl with the package
 > manager, the only thing that came packaged installed was Perl.
 > I just tried installing mod_perl with the package mananger anyway, it 
 > didn't
 > find anything to upgrade (it wanted a fresh install of it) so that's
 > how I
 > know it's not already there.

Ok can you post the following (I should have asked for this first on the 
first email, sorry list):
1) output of mp2bug
2) output of perl -V
3) output of 'make test'

Mime
View raw message