perl-modperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Foo JH <jhfoo...@extracktor.com>
Subject Re: What would cause a SEGFAULT on startup
Date Mon, 21 May 2007 02:12:48 GMT
If you're starting modperl from scratch, I'd suggest that you go with 
modperl2 on apache 2.2 than legacy apache 1.3 + modperl 1

Tuc at T-B-O-H.NET wrote:
> Hi,
>
> 	I'm running :
>
>
> apache+mod_ssl+mod_deflate-1.3.37+2.8.28
> perl-threaded-5.8.8
> mod_perl-1.30
>
> 	all installed via the FreeBSD ports collection.
>
> 	When I try to start it, using just the default httpd.conf
> with nothing but it being loaded, I get a segfault. The backtrace is :
>
> (gdb) bt
> #0  0x286e9350 in Perl_newSVpvn ()
>    from /usr/local/lib/perl5/5.8.8/mach/CORE/libperl.so
> #1  0x2873e1bd in PerlIO_open ()
>    from /usr/local/lib/perl5/5.8.8/mach/CORE/libperl.so
> #2  0x2868736a in S_open_script ()
>    from /usr/local/lib/perl5/5.8.8/mach/CORE/libperl.so
> #3  0x28684267 in S_parse_body ()
>    from /usr/local/lib/perl5/5.8.8/mach/CORE/libperl.so
> #4  0x286837fe in perl_parse ()
>    from /usr/local/lib/perl5/5.8.8/mach/CORE/libperl.so
> #5  0x2861ddb4 in perl_startup () from /usr/local/libexec/apache/libperl.so
> #6  0x2861d82a in perl_module_init () from /usr/local/libexec/apache/libperl.so
> #7  0x0805683e in ap_init_modules ()
> #8  0x0805f5df in main ()
>
>
> 	Is this because I'm using threaded perl?  I know it was
> an issue on FreeBSD at one time.
>
> 		Thanks, Tuc
>   


Mime
View raw message