perl-modperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ben syverson <...@elsif.org>
Subject Re: More on httpd2.2, libapreq2, apr and mod_perl2 not playing nice
Date Wed, 01 Feb 2006 18:22:26 GMT

On Jan 30, 2006, at 5:16 PM, ben syverson wrote:

> Cool, thanks -- but now I'm having trouble compiling libapreq2. It  
> fails, with
> /usr/bin/ld: cannot find -lexpat

Update: everything has built fine now (thanks everyone), but I'm  
trying to get various modules to compile and install correctly.  
XML::Parser in particular isn't testing cleanly, giving me the errors  
below. I already posted to perl-xml, but if anyone here has any  
suggestions, I would love to hear them....

Thanks!

- ben


PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e"  
"test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t
t/astress.........ok
t/cdata...........ok
t/decl............ok
t/defaulted.......ok
t/encoding........"my" variable $p masks earlier declaration in same  
scope at t/encoding.t line 94.
t/encoding........ok
t/external_ent....ok
t/file............dubious
         Test returned status 0 (wstat 139, 0x8b)
t/finish..........dubious
         Test returned status 0 (wstat 139, 0x8b)
t/namespaces......ok
t/parament........ok
t/partial.........Use of uninitialized value in subroutine entry at / 
usr/home/root/.cpan/build/XML-Parser-2.34/blib/lib/XML/Parser/ 
Expat.pm line 614, <REC> line 887.
t/partial.........dubious
         Test returned status 0 (wstat 139, 0x8b)
t/skip............dubious
         Test returned status 0 (wstat 139, 0x8b)
t/stream..........ok
t/styles..........ok
Failed Test Stat Wstat Total Fail  Failed  List of Failed
------------------------------------------------------------------------ 
-------
t/file.t       0   139    ??   ??       %  ??
t/finish.t     0   139    ??   ??       %  ??
t/partial.t    0   139    ??   ??       %  ??
t/skip.t       0   139    ??   ??       %  ??
Failed 4/14 test scripts, 71.43% okay. 0/118 subtests failed, 100.00%  
okay.
*** Error code 255

Stop in /usr/home/root/.cpan/build/XML-Parser-2.34.
   /usr/bin/make test -- NOT OK
Running make install
   make test had returned bad status, won't install without force


Mime
View raw message