perl-modperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Derek Robson <robso...@ihug.co.nz>
Subject ld.so: Undefined symbol "_perl_get_sv"
Date Sun, 29 Jan 2006 03:22:17 GMT
looking for help with a setting up mod_perl

openbsd-3.1 on x86




this is what i have in my httpd.conf
__________________________________________________________________________________
LoadModule perl_module modules/mod_perl.so

Alias /perl/ /var/www/answerguy/perl/
   <Location /perl/>
       SetHandler perl-script
       PerlResponseHandler ModPerl::PerlRun
       PerlOptions +ParseHeaders
       Options +ExecCGI
       Order allow,deny
       Allow from all
   </Location>
_____________________________________________________________________________________




this is the test perl file i am using.
______________________________________________________________________________________
#!/usr/bin/perl
   print "Content-type: text/plain\n\n";
   print "mod_perl 2.0 rocks!\n";
_______________________________________________________________________________________



this is the error I get in the apache error_log.
_____________________________________________________________________________________________________

[Sun Jan 29 16:08:20 2006] [notice] Apache/2.0.55 (Unix) 
mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.7 configured -- resuming normal operations
/usr/libexec/ld.so: Undefined symbol "_perl_get_sv" called from 
httpd:/usr/local/lib/perl5/5.8.7/auto/Apache2/Response/Response.so at 
0x403d40d4
_______________________________________________________________________________________________________





any help would be nice.


Mime
View raw message