perl-modperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From J Matisse Enzer <mati...@matisse.net>
Subject Re: Bus error on Mac OS X 10.3.9 while configuring mod_perl-2.0.0-RC5
Date Mon, 25 Apr 2005 22:19:11 GMT

On Apr 25, 2005, at 2:56 PM, Stas Bekman wrote:
>
> Looks like a bug in perl. But it's hard to tell.
>
> Matisse, please try to run it under the perl debugger to see where  
> exactly it crashes. that'd be:
>
> perl -d Makefile.PL MP_APXS=/usr/local/apache2/bin/apxs  
> PREFIX=/usr/local

OK, so i ran it under the debugger, and started stepping through, typing
    n
at each debugger prompt, and eventually got bored and decided to let it  
run so i typed:
   r
at the damn thing seemed to work - ran to the end without an error,
So I did a     make clean     and tried again, and it worked again  
(under the debugger),
so I did another  make clean  and ran the configuration without the  
debugger and it worked.
Then
    make
worked, and
    make test
fails with:

[Mon Apr 25 15:15:59 2005] [info] base server + 27 vhosts ready to run  
tests
.[Mon Apr 25 15:16:00 2005] [error] Insecure directory in $ENV{PATH}  
while running with -T switch at  
/usr/local/src/mod_perl/mod_perl-2.0.0-RC5/Apache-Test/lib/Apache/ 
TestConfig.pm line 1059.\nCompilation failed in require at  
/usr/local/src/mod_perl/mod_perl-2.0.0-RC5/t/conf/modperl_startup.pl  
line 17.\n\t...propagated at  
/usr/local/src/mod_perl/mod_perl-2.0.0-RC5/t/conf/modperl_startup.pl  
line 18.\nBEGIN failed--compilation aborted at  
/usr/local/src/mod_perl/mod_perl-2.0.0-RC5/t/conf/modperl_startup.pl  
line 20.\nCompilation failed in require at (eval 2) line 1.\n
[Mon Apr 25 15:16:00 2005] [error] Can't load Perl file:  
/usr/local/src/mod_perl/mod_perl-2.0.0-RC5/t/conf/modperl_startup.pl  
for server localhost:8529, exiting...
........................................................................ 
.............................................
waiting 120 seconds for server to start: not ok
[  error] giving up after 121 secs. If you think that your system
is slow or overloaded try again with a longer timeout value.
by setting the environment variable APACHE_TEST_STARTUP_TIMEOUT
to a high value (e.g. 420) and repeat the last command.

[  error] server failed to start! (t/logs/error_log wasn't created,  
start the server in the debug mode)
+--------------------------------------------------------+
| Please file a bug report: http://perl.apache.org/bugs/ |
+--------------------------------------------------------+
make: *** [run_tests] Error 1


-------------------------------------------------------
Matisse Enzer <matisse@matisse.net>
http://www.matisse.net/  - http://www.eigenstate.net/
415-225-6703 (work/cellphone)
415-401-8325 (home)


Mime
View raw message