perl-modperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris Searle <ch...@longship.org>
Subject Undefined subroutine - what to try next?
Date Tue, 17 Apr 2001 09:43:06 GMT

OK.

This starts with what looks to be a FAQ:

  Undefined subroutine &PicLib::handler called.

I've found the entry in the FAQ that answers "What can cause a
subroutine or variable to be sporadically undefined?" and so I've
tried to check that all my code is packaged correctly.

All the code runs under strict and with warnings.

All files are in a directory tree

/users/lib

I have tried three methods of setting this into @INC

  PerlSetEnv PERL5LIB /users/lib in the apache config file

  PerlRequire on a startup script with  use lib '/users/lib';

  setting PERL5LIB before starting httpd.

All three show the same symptoms - that about 60-70% of the time I get
the undefined sub error and the rest of the time it works fine.

As said above, I've tried to ensure that all modules are packaged,
and that all uses are correct. All calls to subroutines are explicitly
labelled with their package too.

When the error is logged into the apache error log there is no other
warnings or errors.

I'm after some suggestions on how and where to look next - or any
other suggestions on how to figure out what's causing the problem.

I do have several other mod_perl scripts on the same server that work
fine - it's just (of course) the largest that has this problem.

Thanks in advance

-- 
Chris Searle <chris@longship.org>

Mime
View raw message