perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marcus Doemling <md7...@hotmail.com>
Subject RE: Embperl BETA 2.4.0 is available
Date Sun, 18 Apr 2010 17:07:42 GMT

Yes, the tests succeed. "All tests have been passed successfully!".

Thanks,
Marcus

Subject: RE: Embperl BETA 2.4.0 is available
From: gerald.richter@ecos.de
To: md7852@hotmail.com; embperl@perl.apache.org
Date: Wed, 14 Apr 2010 05:46:39 +0200




















Hi,

 

thanks for the feedback.

 

I guess the rtfmeta.asc error is related to the different line
endings on the mac.

 

The other thing, could you please try the following:

 

rm /usr/libexec/apache2/Embperl.so

 

then change Embperl.so to Embperl.bundle in
test/conf/httpd.conf.src and test/conf/httpd.min.conf.src

 

make test TESTARGS=”-h”

 

Does this succeed?

 

Gerald

 

 







From: Marcus Doemling [mailto:md7852@hotmail.com]


Sent: Tuesday, April 13, 2010 8:23 PM

To: embperl@perl.apache.org

Subject: RE: Embperl BETA 2.4.0 is available





 

I installed this on my iMac (Snow Leopard
10.6.3). Needed a minor fix to make it work. Here's some info:



make test TESTARGS="-i" gives the following errors:



#241 rtf/rtfmeta.asc...       



[-1][2455]ERR:  24:  Error in Perl code: syntax error at
/Users/marcus/Src/Embperl-2.4.0_2/test/html/rtf/rtfmeta.asc line 5, near
"]\"

[-2]syntax error at /Users/marcus/Src/Embperl-2.4.0_2/test/html/rtf/rtfmeta.asc
line 17, near "#line 16
"/Users/marcus/Src/Embperl-2.4.0_2/test/html/rtf/rtfmeta.asc"

[-3]}

[-4] _ep_cp"

[-5]syntax error at /Users/marcus/Src/Embperl-2.4.0_2/test/html/rtf/rtfmeta.asc
line 20, at EOF

[-6]syntax error at /Users/marcus/Src/Embperl-2.4.0_2/test/html/rtf/rtfmeta.asc
line 27, near ";

[-7]}"



...



Performing httpd syntax check 1 ...  ERROR: Syntax OK not found

Got httpd: Syntax error on line 33 of
/Users/marcus/src/Embperl-2.4.0_2/test/conf/httpd.min.conf: Cannot load
/Users/marcus/src/Embperl-2.4.0_2/blib/arch/auto/Embperl/Embperl.so into
server: dlopen(/Users/marcus/src/Embperl-2.4.0_2/blib/arch/auto/Embperl/Embperl.so,
10): image not found



---



The "image not found" is due to the library being called
Embperl.bundle instead of Embperl.so. After copying the library with the
following command all seems to work fine:



> sudo cp /Library/Perl/5.10.0/darwin-thread-multi-2level/auto/Embperl/Embperl.bundle
/usr/libexec/apache2/Embperl.so



Hope this info is helpful.







Hotmail
has tools for the New Busy. Search, chat and e-mail from your inbox. Learn more.



 		 	   		  
_________________________________________________________________
The New Busy is not the old busy. Search, chat and e-mail from your inbox.
http://www.windowslive.com/campaign/thenewbusy?ocid=PID28326::T:WLMTAGL:ON:WL:en-US:WM_HMP:042010_3
Mime
View raw message