perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gerald Richter - ECOS <gerald.rich...@ecos.de>
Subject RE: Compiling/using Embperl
Date Fri, 19 Mar 2010 05:47:34 GMT
Hi,

please test http://www.embperl.org/downloads/Embperl-2.4.0_2.tar.gz

It working for me on openSUSE 11.2

If you still get the Asseration error message after the first try, please provide me with
a small example the can be used to reproduce the error. The few lines you showed me below,
does not trigger the error for me.

Gerald

> -----Original Message-----
> From: Michael Tomuschat [mailto:michael.tomuschat@t-online.de]
> Sent: Thursday, March 04, 2010 10:20 AM
> To: embperl@perl.apache.org
> Subject: Compiling/using Embperl
> 
> Hello,
> 
> I've compiled and installed embperl and tested it with a small http-
> page and
> it works ... but only once. When I press 'reload' the page is sometimes
> displayed correctly, but often there is displayd en error:
> 
> Error message:
> Assertion ((svtype)((hv)->sv_flags & 0xff)) == SVt_PVHV failed: file
> "hv.c",
> line 343 at /usr/lib/perl5/site_perl/5.10.0/i586-linux-thread-
> multi/Embperl.pm
> line 178.
> 
> after a restart of the httpd it always works .
> 
> Also there are errors in the testsuite. Some of them I could correct by
> changing the html-page, but when mod_perl is tested the following error
> occurs:
> 
> Testing mod_perl mode...
> 
> #0 ascii...                   ok
> #1 pure.htm...                ok
> #2 nooutput.htm...            ok
> ...
> #106 registry/tied.htm...
> Error in Line 15
> Is:     ><!DOCTYPEHTMLPUBLIC"-//IETF//DTDHTML2.0//EN"><
> Should: >rc=0<
> Input:          test/html/registry/tied.htm
> Output:         test/tmp/out.htm
> Compared to:    test/cmp/tied.htm
> Log:            test/tmp/test.log
> Testparameter:
>   modperl = 1
>   errors = 3
>   condition = !$EPWIN32
> 
>  ERRORS detected! NOT all tests have been passed successfully
> 
> make: *** [test_dynamic] Beendet
> Beendet
> 
> Can anybody tell me what goes wrong?
> 
> Thanks,
> 
> Michael
> 
> PS: I'm using:
> - openSuse 11.1
> - Embperl-2.3.0
> -  Apache/2.2.10 (Linux/SUSE) mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.0 configured
> 
> The relevant part in my testpage is:
> 
> ...
>        Embedded Perl Time Report<br>
>         [- $now = localtime() -]
>         The time on the server is [+ $now +] <br>
> ...
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
> For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message