perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gerald Richter - ECOS <gerald.rich...@ecos.de>
Subject RE: Compiling/using Embperl
Date Mon, 15 Mar 2010 19:40:23 GMT
See http://perl.apache.org/embperl/pod/doc/Config.-page-1-.htm#sect_2

Gerald



> -----Original Message-----
> From: Michael Tomuschat [mailto:michael.tomuschat@t-online.de]
> Sent: Friday, March 05, 2010 4:26 PM
> To: Gerald Richter - ECOS
> Subject: Re: Compiling/using Embperl
> 
> o.k., I think I will wait, because I'm not in a hurry! Can You tell me,
> how I
> can use embperl as CGI? Do you have a litte example?
> 
> Thanks a lot
> 
> 	Michael
> 
> Am Freitag 05 März 2010 16:19:34 schrieben Sie:
> > Hi,
> >
> > it's on my TODO list to test it with SuSE Apache/mod_perl, but I
> didn't
> > have done it yet.
> >
> > You have to use prefork, I just wanted to make sure you don't use
> worker,
> > because this could cause such trouble.
> >
> > It might be the case that Apache/mod_perl is compiled different than
> > Embperl when you use the SuSE binaries, so compiling from the source
> could
> > solve the problem, but I am not sure.
> >
> > The other possibility is that you wait until I get the time to take a
> > deeper look into it, because I don't have any clue yet
> >
> > Gerald
> >
> > P.S. as long as it is only a development system, you can run Embperl
> as
> > CGI, which should not suffer from this problem


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message