perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Tomuschat <michael.tomusc...@t-online.de>
Subject Compiling/using Embperl
Date Thu, 04 Mar 2010 09:20:11 GMT
Hello,

I've compiled and installed embperl and tested it with a small http-page and 
it works ... but only once. When I press 'reload' the page is sometimes 
displayed correctly, but often there is displayd en error:

Error message: 
Assertion ((svtype)((hv)->sv_flags & 0xff)) == SVt_PVHV failed: file "hv.c", 
line 343 at /usr/lib/perl5/site_perl/5.10.0/i586-linux-thread-multi/Embperl.pm 
line 178.

after a restart of the httpd it always works .

Also there are errors in the testsuite. Some of them I could correct by 
changing the html-page, but when mod_perl is tested the following error 
occurs:

Testing mod_perl mode...

#0 ascii...                   ok
#1 pure.htm...                ok
#2 nooutput.htm...            ok
...
#106 registry/tied.htm...     
Error in Line 15
Is:     ><!DOCTYPEHTMLPUBLIC"-//IETF//DTDHTML2.0//EN"><
Should: >rc=0<
Input:          test/html/registry/tied.htm
Output:         test/tmp/out.htm
Compared to:    test/cmp/tied.htm
Log:            test/tmp/test.log
Testparameter:
  modperl = 1
  errors = 3
  condition = !$EPWIN32

 ERRORS detected! NOT all tests have been passed successfully

make: *** [test_dynamic] Beendet
Beendet

Can anybody tell me what goes wrong?

Thanks,

Michael

PS: I'm using:
- openSuse 11.1
- Embperl-2.3.0
-  Apache/2.2.10 (Linux/SUSE) mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.0 configured

The relevant part in my testpage is:

...
       Embedded Perl Time Report<br>
        [- $now = localtime() -]
        The time on the server is [+ $now +] <br>
...


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message