perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tom Briles" <tbri...@loopone.com>
Subject RE: textarea "arrays" initialize incorrectly
Date Wed, 19 Mar 2008 18:58:34 GMT
I tried the code below in Embperl 1.3, and it works as expected (i.e.,
each textarea has only one character).

Is there something you aren't telling us? 

-----Original Message-----
From: Todd White [mailto:tmwhite@merit.edu] 
Sent: Wednesday, March 19, 2008 1:48 PM
To: embperl@perl.apache.org
Subject: textarea "arrays" initialize incorrectly

Here's the code:

[-
   $fdat{"WHATEVER_1"} = "a";
   $fdat{"WHATEVER_2"} = "b";
   $fdat{"WHATEVER_3"} = "c";
   $fdat{"WHATEVER_4"} = "d";
   $fdat{"WHATEVER_5"} = "e";
   $fdat{"WHATEVER_6"} = "f";
   $fdat{"WHATEVER_7"} = "g";
   $fdat{"WHATEVER_8"} = "h";
-]
<html>
<head>
</head>
<body>

<form>

[$ foreach $i (1 .. 8) $]
<textarea name="WHATEVER_[+ $i +]" cols=40 rows=4
wrap=soft></textarea><br> [$ endforeach $]

<textarea name="WHATEVER_5" cols=40 rows=4 wrap=soft></textarea><br>

</form>

</body>
</html>


Here's the very odd result:
  http://www.merit.edu/~tmwhite/textarea.epl


Can anyone explain why?  Or if there is a fix?  (Other than manually
initializing each textarea field.)

Thanks.
--Todd White

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message