perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gerald Richter - ECOS GmbH" <rich...@ecos.de>
Subject RE: make test: Cannot load /Embperl-2.2.0/blib/arch/auto/Embperl/Embperl.so into server: cannot create object file image or add library
Date Thu, 26 Apr 2007 12:39:54 GMT
Hi,

I don't have a Mac here to verify this, but there was a discussion on 
the list about theses issues.

Could please take a look at the mailing list archive, there should be an 
answer.

If not, please come back to the list

Gerald


------------------------------------------------------------------------
--
Gerald Richter       ECOS electronic communication services GmbH
*******************  SECURING YOUR NETWORK  ********************

Post:       Tulpenstrasse 5            D-55276 Dienheim b. Mainz
E-Mail:     richter@ecos.de            Voice:   +49 6133 939-122
WWW:        http://www.BB-5000.info    Fax:     +49 6133 939-333

Sitz der Gesellschaft: Dienheim; AG Mainz HRB 6889; GF: W.Heck, 
G.Richter
------------------------------------------------------------------------
--
 
  

> -----Original Message-----
> From: h.thurow [mailto:h.thurow@opix.de] 
> Sent: Thursday, April 19, 2007 3:06 AM
> To: embperl@perl.apache.org
> Subject: make test: Cannot load 
> /Embperl-2.2.0/blib/arch/auto/Embperl/Embperl.so into server: 
> cannot create object file image or add library
> 
> 
> Hello,
> 
> Im trieing to "make test" Embperl on Mac OS X 10.4.9 with 
> Apache 2.0.59 and mod_perl 2.0.3 dynamically linked. Embperl 
> is Version 2.2.0. But "make test"
> says
> 
> Cannot load /Embperl-2.2.0/blib/arch/auto/Embperl/Embperl.so 
> into server:
> cannot create object file image or add library
> 
> There is no Embperl.so in this directory (and nowhere else):
> 
> [ht:Embperl-2.2.0] admin% ls -l blib/arch/auto/Embperl total 1056
> -rw-r--r--   1 admin  staff     449 Apr 19 01:51 Embperl.bs
> -rwxr-xr-x   1 admin  staff  534008 Apr 19 01:51 Embperl.bundle
> 
> So
> 
> LoadModule embperl_module
> ".../Embperl-2.2.0/blib/arch/auto/Embperl/Embperl.so"
> 
> in httpd.conf.min is failing.
> 
> Is there anyone, who can help?
> 
> Thanks in advance
> Holger
> --
> View this message in context: 
> http://www.nabble.com/make-test%3A-Cannot-load--Embperl-2.2.0-
> blib-arch-auto-Embperl-Embperl.so-into-server%3A-cannot-create
> -object-file-image-or-add-library-tf3604309.html#a10069992
> Sent from the Embperl mailing list archive at Nabble.com.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
> For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org
> 
> 
> ** Virus checked by BB-5000 Mailfilter ** 
> !DSPAM:416,4626c20f277708986210960!
> 
> 

** Virus checked by BB-5000 Mailfilter **

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message