perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel <embp...@7thfire.com>
Subject Re: Embperl.so missing after make install
Date Wed, 26 Jul 2006 22:03:15 GMT
Try using an install prefix and see if you can find it there afterwards.


perl Makefile.PL PREFIX=/tmp/embtestorwhatever && make install

-d
On Mon, Jul 24, 2006 at 01:32:04PM -0400, brian@bartosoft.com wrote:
> Hi all.
> 
> I have an OS X laptop with apache 2.0 and mod_perl 2.0 installed and
> running. I am trying to install embperl 2 but I have a strange problem. I
> can get it to configure, make, and install. However, Embperl.so is totally
> missing after the install. I can't find it anywhere. Thusly I can't
> configure the httpd.conf file correctly. I've installed 2.2.0, 2.0.1, and
> 2.0.b11. After installing each of these three, Embperl.so is always
> missing. I need it to run embperl with apache2, right? Any ideas?
> 
> Thanks.
> 
> - Brian
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
> For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org

-- 
"You will never know how much it has cost my generation to preserve your
freedom. I hope you will make good use of it." -- John Quincy Adams

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message