perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gerald Richter" <rich...@ecos.de>
Subject RE: using embperl, apache 2.0, activePerl 5.8
Date Wed, 18 May 2005 07:59:32 GMT
Hi,

Sorry Embperl currently only support mod_perl and Apache 1 on Windows
because Windows requires thread support, which is not yet ready in Embperl 2

The ppm packages are all for mod_perl 1

Gerald


---------------------------------------------------------------------------
Gerald Richter            ecos electronic communication services gmbh
IT-Securitylösungen * Webapplikationen mit Apache/Perl/mod_perl/Embperl

Post:       Tulpenstrasse 5          D-55276 Dienheim b. Mainz
E-Mail:     richter@ecos.de          Voice:   +49 6133 939-122
WWW:        http://www.ecos.de/      Fax:     +49 6133 939-333
---------------------------------------------------------------------------
ECOS BB-5000 Firewall- und IT-Security Appliance: www.bb-5000.info
---------------------------------------------------------------------------

  

> -----Original Message-----
> From: Brian Tetreault [mailto:Brian.Tetreault@Sun.COM] 
> Sent: Sunday, May 15, 2005 9:46 PM
> To: embperl@perl.apache.org
> Subject: using embperl, apache 2.0, activePerl 5.8
> 
> is this possible? i'm running WinXP, have apache 2.0 
> successfully installed, and want to start playing around with 
> embperl. so, i followed the instructions on:
> 
> http://perl.apache.org/embperl/pod/INSTALL.htm#sect_7
> 
> installing mod_perl worked just fine, and apache starts fine 
> when I add the following to httpd.conf:
> 
> LoadFile "D:/Perl/bin/perl58.dll"
> LoadModule perl_module modules/mod_perl.so
> 
> then, i installed Embperl using:
> 
> ppm install http://theoryx5.uwinnipeg.ca/ppms/mod_perl-1.ppd
> 
> that seemed to work just fine. however, for some reason i can 
> not run perl and load the Embperl module. adding this to httpd.conf:
> 
> PerlModule Embperl
> 
> results in:
> 
> [error] Can't load Perl module Embperl for server...
> 
> i tried creating a simple Perl script to run from a command 
> prompt that included "use Embperl;" and when I do a windows 
> error box pops up with:
> 
> "The procedure entry point xmlLoadExtDtdDefaultValue could 
> not be located in the dll libxml2.dll."
> 
> Does anyone know what this means? Could this be what is 
> causing apache to not load the module? Thanks so much in advance.
> 
> -Brian
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
> For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org
> 
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message