perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gerald Richter <rich...@ecos.de>
Subject Re: SEGFAULT on Mac OS X 10.2
Date Tue, 22 Feb 2005 16:55:19 GMT
Hi,

Am Montag, 21. Februar 2005 20:35 schrieb Derrick Spell:
> I've got a Mac OS X 10.2 server loaded with Apache 2.0.52, mod_perl
> 2.0rc4, Perl 5.8.6, Embperl 2.0rc2 - All installed fresh by hand (no
> factory installations)
> At rather irregular intervals my apache children will segfault during a
> request.  The result for the user is browser specific - anything from a
> blank screen on firefox, to a "Unable to make SSL connection to server"
> on IE, to a "NSURLerrordomain: -1011" on Safari.  There doesn't seem to
> be anything wrong with my pages.  In fact, when a page fails to load
> you can hit refresh and it might come up just fine.
>

Do you get these segfaults always at the same page (or same kind of pages) or 
totaly randomly?

Gerald


> Has anyone experienced a similar problem, or know of a possible
> cause/solution.
>
> Thanks,
> -Derrick
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
> For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message