perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pete Moran" <p...@forloop.co.uk>
Subject RE: Debian and libembperl-perl
Date Thu, 06 Jan 2005 06:25:21 GMT
Hi,

That’s done in the loading, theres 2 config files zembperl.load and
zembperl.conf, I only showed you the .conf one, in the load it has.

<IfModule mod_perl.c>
  LoadModule embperl_module /usr/lib/perl5/auto/Embperl/Embperl.so
</IfModule>

I also copied this to the config file to make sure it was called and still
same problem.

Regards

Pete

-----Original Message-----
From: Gerald Richter [mailto:richter@ecos.de] 
Sent: Thursday, 6 January 2005 5:18 PM
To: 'Pete Moran'; embperl@perl.apache.org
Subject: RE: Debian and libembperl-perl

> 
> The default embperl config (in zembperl.conf) is
> 

I don't see a line like

LoadModule embperl_module /path/to/Embperl.so

Which is required and when missing causes such errors as you reported

Gerald



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org



-- 
No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Anti-Virus.
Version: 7.0.300 / Virus Database: 265.6.8 - Release Date: 3/01/2005
 

-- 
No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Anti-Virus.
Version: 7.0.300 / Virus Database: 265.6.8 - Release Date: 3/01/2005
 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message