perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gerald Richter" <rich...@ecos.de>
Subject RE: Embperl::Object and FastCGI?
Date Thu, 18 Nov 2004 04:56:27 GMT
> 
> After this fix, we were able to get things mostly working 
> with fastcgi.
> However, we have encountered a problem with forms which use 
> encoding type 'multipart/form-data'.  It seems that the form 
> data read for the first form submitted re-used to all 
> subsequent form submissions.
> 
> I know that Embperl uses a CGI object to process 
> multipart/form-data requests.  I know that there was a recent 
> change to Embperl 2.0 to extend the lifetime of the CGI 
> object by storing a reference to it in the request object.  
> However, we do not see this behavior when we use mod_perl, so 
> it might not be an object lifetime problem.
> 
> We are using CGI v2.81 (and I have also tried with the newer 
> v3.05), and FASTCGI v0.67.
> 
> Any ideas on what might be happening?
> 

Seems like a problem with FastCGI itself to me. Maybe FCGI.pm keeps the
content somewhere and  forgets to release it. I have to dig deeper into it
see what's happeing.

Can you send me your epofastcgi.pl script that you are using for working
with FCGI and Embperl::Object?

Gerald


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message