perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Doug Rayner" <dray...@savicom.net>
Subject Re: Embperl::Object and FastCGI?
Date Thu, 18 Nov 2004 17:54:00 GMT
> Can you send me your epofastcgi.pl script that you are using for working
> with FCGI and Embperl::Object?

I've attached it.

Thanks and regards,

Doug Rayner
Senior System Architect
Savicom: Next Generation eMail Marketing
http://www.savicom.net
(415) 617-9006

----- Original Message ----- 
From: "Gerald Richter" <richter@ecos.de>
To: "'Doug Rayner'" <drayner@savicom.net>; "'Embperl'"
<embperl@perl.apache.org>
Sent: Wednesday, November 17, 2004 8:56 PM
Subject: RE: Embperl::Object and FastCGI?


> >
> > After this fix, we were able to get things mostly working
> > with fastcgi.
> > However, we have encountered a problem with forms which use
> > encoding type 'multipart/form-data'.  It seems that the form
> > data read for the first form submitted re-used to all
> > subsequent form submissions.
> >
> > I know that Embperl uses a CGI object to process
> > multipart/form-data requests.  I know that there was a recent
> > change to Embperl 2.0 to extend the lifetime of the CGI
> > object by storing a reference to it in the request object.
> > However, we do not see this behavior when we use mod_perl, so
> > it might not be an object lifetime problem.
> >
> > We are using CGI v2.81 (and I have also tried with the newer
> > v3.05), and FASTCGI v0.67.
> >
> > Any ideas on what might be happening?
> >
>
> Seems like a problem with FastCGI itself to me. Maybe FCGI.pm keeps the
> content somewhere and  forgets to release it. I have to dig deeper into it
> see what's happeing.
>
> Can you send me your epofastcgi.pl script that you are using for working
> with FCGI and Embperl::Object?
>
> Gerald
>
>

Mime
View raw message