perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "troy d. straszheim" <t...@resophonic.com>
Subject Re: build bug? [Fixed: use CGI.pm <= 3.0]
Date Sat, 21 Aug 2004 14:03:21 GMT
OK, that was it.  There are still a number of errors in the test 
output, I'm assuming these are not really errors but inconsistencies in 
what the tests return from what the testing framework expects to see.  
After rolling back to CGI.pm 3.0 things work again.

Thanks for the help...

-T


On Aug 21, 2004, at 1:36 PM, Gerald Richter wrote:

>>
>> Sorry I didn't understand the first time, again thanks for the help.
>>
>> Here's the output:
>>
>> #65 upload.htm...
>> Error in Line 17
>> Is:     >----------<
>> Should: >f1=abc1<
>>
>
> Ok, so it's not a problem of your code. It looks like a problem with 
> CGI.pm.
>
> Which version of CGI.pm you are using?
>
> Could you try an older version of CGI.pm (3.0 or 2.x, but not 3.01 and
> above).
>
> Gerald
>
>
>> -t
>>
>>
>> On Aug 20, 2004, at 5:28 PM, Gerald Richter wrote:
>>
>>>>
>>>> ERR:  24:  Error in Perl code: bytes not defined: Bad file
>> descriptor
>>>> at ...
>>>>
>>>
>>> Does the upload test succeed, when you run
>>>
>>> make test TESTARGS="-i"
>>>
>>>
>>> Gerald
>>>
>>>
>>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
>>> For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org
>>>
>>
>>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
> For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message