perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gerardo Schimpf <sch...@bibleinfo.com>
Subject Re: Re: mod_perl and configuration directives..
Date Thu, 06 May 2004 16:56:15 GMT
Hi, I've moved stuff around per your suggestions, and still no luck.
Here is the current configuration file. 

<VirtualHost {server_IP}:80>
   ServerName  ...
   ServerAlias ...
   ServerAdmin   ...
   DocumentRoot   ...
   ErrorLog ...
   CustomLog ...
.
.
.
   SetEnv EMBPERL_DEBUG 0   #SetEnv EMBPERL_DEBUG 2285
   SetEnv EMBPERL_SESSION_CLASSES "MySQL Semaphore"
   SetEnv EMBPERL_SESSION_ARGS "DataSource=DBI:mysql:database=... etc."
   PerlModule HTML::Embperl
   <Files *.epl>
         SetHandler      perl-script
         Perlhandler     HTML::Embperl
         Options         ExecCGI
   </files>
</VirtualHost>

I'm restarting apache after every change so that's not the problem. 
I'm also still getting the error in the apache error_log:

Issuing rollback() for database handle being DESTROY'd without explicit
disconnect() at
/usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0/i386-linux-thread-multi/HTML/Embperl.pm
line 1443.

And the following related error in embperl.log:

[1279]CUP: Error while closing HTML::Embperl::DOC::_4::LOG: Can't locate
object method "CLOSE" via package "HTML::Embperl::Log" at
/usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0/i386-linux-thread-multi/HTML/Embperl.pm
line 1447.

Which is still going to /tmp/embperl.log

Any ideas?

Thanks.



On Mon, 2004-04-26 at 21:13, Gerald Richter wrote:
> > OK, I've switched everything over to using SetEnv, and I'm still not
> > getting the behavior I expect. In particular, the Log file is being
> > written to /tmp, even though I have it set to go elsewhere as you can
> > see form the SetEnv below.
> >
> 
> Embperl_log must be set before Embperl is loaded (same for the session
> stuff).
> 
> I guess you have a PerlModule HTML::EMbperl somewhere before. Try to change
> the order
> 
> Gerald
> 
> P.S. Please keep the discussion on the list
> 
> > > <VirtualHost ...>
> > >       .
> > >       .
> > >       .
> > >   AddType text/html .epl
> > >   SetEnv EMBPERL_LOG /var/www/domains/mc/embperl_log
> > >   SetEnv EMBPERL_DEBUG 0
> > >   #SetEnv EMBPERL_DEBUG 2285
> > >   SetEnv EMBPERL_SESSION_CLASSES "MySQL Semaphore"
> > >   SetEnv EMBPERL_SESSION_ARGS "DataSource=DBI:mysql:database..."
> > >
> > >   <Files *.epl>
> > >         SetHandler      perl-script
> > >         Perlhandler     HTML::Embperl
> > >         Options         ExecCGI
> > >   </files>
> > > </VirtualHost>
> > >
> > The weird thing, is that the EMBPERL_DEBUG variable does seem to be
> > working. If I change the debug level from 0 and restart Apache, more
> > stuff get's logged as one would expect. The others though seem to be
> > simply ignored. Am I missing something?
> >
> > Something else weird is that the following error is showing up in the
> > log twice for every embperl page that is called for a web browser,
> > irrespective of the value of EMBPERL_DEBUG:
> > > [26364]CUP:  Error while closing HTML::Embperl::DOC::_1::LOG: Can't
> > > locate object method "CLOSE" via package "HTML::Embperl::Log" at
> > > /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0/i386-linux-thread-multi/HTML/Embperl.pm
> > > line 1447.
> >
> > Not sure if it's relevant.
> >
> > Any clues? Thanks.
> >
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
> > For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org
> >
> >
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message