perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Beau E. Cox" <b...@beaucox.com>
Subject Re: Segfaults
Date Thu, 29 Apr 2004 05:30:00 GMT
On Wednesday 28 April 2004 06:51 pm, Gerald Richter wrote:
> Beau E. Cox wrote:
> > Gerald -
> >
> > Have you received my emails detailing my segfault problem?
>
> Yes, but I was out of office yesterday the whole and today I will also
> visit a customer for most of the day, so I guess I will not find time
> before tomorrow to look deeper into your problems. Sorry!
>
> Gerald
>
> P.S. It looks to me like there is some issuse with the loading of the
> module. Is there any difference in your httpd.conf concering module
> loading? (LoadModule, AddModule, ClearModuleList...)
>
> Could you please compare the output of httpd -V  and httpd -l of your two
> systems?

Gerald -

I didn't mean to bug you, I understand you are busy; as long as
you are getting my reports I'm happy. Now I will proceed along your
lines and report back tonight.

By the way, it seems that epinit is being called on the second
request (the one with the segfault) - something is fishy with my
startup I think. I will check the loads, etc. as you suggest and
also compare my startup scripts.

Aloha => Beau;


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message