perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marco Scoffier <ma...@metm.org>
Subject Re: Getting more info from segfault
Date Wed, 14 Apr 2004 23:19:10 GMT
Ok I removed all the debian packages and built Apache, mod_perl and
Embperl from source.
 
   apache_1.3.29.tar.gz  
   Embperl-2.0b11.tar.gz  
   mod_perl-1.0-current.tar.gz

I ran 'make test' and 'make start' in the Embperl directory, and the
server seems to work, at http://localhost:8531/eg/web.  How could I use
this example to build the begining of my site?

When trying to run the apache server newly installed in
/usr/local/apache, I once again get the dreaded:


   ERR: 56: : Unknown Provider epcompile

(I triple checked that it was the newly compiled one,
and that I had purged the debian one).

Does anyone have any idea what is going on?  Is this a perl problem? I
got rid of every possible weird old module that might be in the path,
and strace httpd -X shows that the correct modules are being loaded.

The test I am running which provokes the crashes or errors is as simple
as I could make it:

$cat hello/_base.epl 
<html>
<head></head>
<body>
<h1>[- Execute ('*') -]</h1>
</body>
</html>

$cat hello/index.html
hello

the lines in httpd.conf look like:

<Location /hello>
    PerlHandler Embperl::Object 
    PerlSetEnv EMBPERL_OBJECT_BASE _base.epl
    PerlSetEnv EMBPERL_URIMATCH "\.html"
    SetHandler  perl-script
    Options ExecCGI 
</Location>

-- 
Marco

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message