perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kee Hinckley <naz...@somewhere.com>
Subject Re: Embperl and Unicode?
Date Fri, 18 Apr 2003 00:36:52 GMT
At 11:06 AM +0300 4/16/03, Neeme Vool wrote:
>Hi!
>
>I have Embperl 1.3.6, Apache 1.3.27 with mod_perl 1.27 and Perl 5.8.0
>
>When Apache serves doc with acute letters like "öäõüõü" then everything
>is ok.
>But when from mod_perl handler I call Embperl::Execute and send result
>out, then in source everything is still ok (I "see" these same,
>"öäõüõü") but in browser they look "cryptic". When I set in browser
>character set to Unicode encoded with UTF-8 then page views ok. Where
>from comes such difference? What would be the solution?

Are the file endings the same on the two?  Maybe your browser is 
making assumptions.  The safest thing to do is to put the following 
in the html.

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
-- 
Kee Hinckley
http://www.messagefire.com/          Junk-Free Email Filtering
http://commons.somewhere.com/buzz/   Writings on Technology and Society

I'm not sure which upsets me more: that people are so unwilling to accept
responsibility for their own actions, or that they are so eager to regulate
everyone else's.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message