perl-embperl mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Randy Kobes <ra...@theoryx5.uwinnipeg.ca>
Subject Re: ModPerl registry woes?
Date Sun, 16 Feb 2003 19:00:41 GMT
On Sun, 16 Feb 2003, Edouard Lagache wrote:

> Dear EmbPerl veterans,
> 
> I'm still trying to get EmbPerl to cooperate with Mod_Perl
> 1.99_08 and Apache 2.0.44.  Thanks to Gerald Richter, I got
> past my compile error by using the CVS version, but now I can't
> get past the test suite at the point it tried to fire up
> Apache.  If I run the test suite unaltered - the error I get
> is:
> 
>     Starting httpd...       [Sun Feb 16 09:33:51 2003] [warn] PassEnv
>        variable ACTION_PREFIX was undefined                             
>                                         
>     [Sun Feb 16 09:33:51 2003] [error] Can't locate ModPerl/Registry.pm
>        in @INC
> 
> Well, ModPerl/Registry.pm is actually in Apache2/ModPerl/Registry.pm. 
> So, I tried making a symlink so that there was a ModPerl/Registry.pm. 
> Alas, that has no effect.
[ .. ]

Try putting in a 'use Apache2;' in Embperl.pm, at around line 69,
and also in test/conf/startup.pl, at around line 34, just around
the parts where mod_perl 2 stuff is being pulled in.
 
-- 
best regards,
randy kobes






---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: embperl-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: embperl-help@perl.apache.org


Mime
View raw message