perl-docs-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stas Bekman <s...@stason.org>
Subject Re: build errors
Date Fri, 05 Apr 2002 02:57:30 GMT
Per Einar Ellefsen wrote:
> At 20:06 04.04.2002, Per Einar Ellefsen wrote:
> 
>> At 09:39 03.04.2002, Stas Bekman wrote:
>>
>>> Per Einar Ellefsen wrote:
>>> notice that there are two sub-tests here, the second one does fail 
>>> for me and it shouldn't. but in our case the problem is with '=for html'
>>
>>
>> And it runs ok without the patch. So yes, I assume this is a Pod::POM 
>> problem. It should be valid Pod. I'm not sure if it actually fails for 
>> the first or the second test though, how do I know?
> 
> 
> Ok, stupid me: I removed the second part from the test Pod, and now it 
> worked. So everything's ok with Pod::POM (well, not everything, =begin 
> html doesn't work, but as you said, we had a problem with =for).

Hmm, let's put the second sub-test aside. You reported earlier problems 
with '=for html <...' did they gone now?

it could be that the =begin/=end syntax is simply not implemented. I'll 
look into it, but we don't use it now anyway.

-- 


_____________________________________________________________________
Stas Bekman             JAm_pH      --   Just Another mod_perl Hacker
http://stason.org/      mod_perl Guide   http://perl.apache.org/guide
mailto:stas@stason.org  http://ticketmaster.com http://apacheweek.com
http://singlesheaven.com http://perl.apache.org http://perlmonth.com/




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: docs-dev-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: docs-dev-help@perl.apache.org


Mime
View raw message