perl-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jan Kalu┼ża <jkal...@redhat.com>
Subject Re: Struggling with failing echo_* tests on Windows
Date Tue, 11 Feb 2014 11:40:30 GMT
On 02/10/2014 10:19 AM, Steve Hay wrote:
> Perl 5.19.5, httpd 2.4.6, mod_perl SVN:
>
> echo_block.t fails tests 2 and 3, receiving nothing, and writing
> "APR::Socket::recv: (730060) A connection attempt failed because the
> connected party did not properly respond after a period of time, or
> established connection failed because connected host has failed to
> respond." in the error_log.
>
> echo_nonblock.t fails test 2 with an ECONNRESET after timing out on
> the first attempt.
>
> echo_timeout.t fails tests 2, 3, 4 and 5, receiving "good", "bye",
> "cruel" and "world" (when it expected to receive nothing) and writing
> the same 730060 error in the error_log.
>
> These all work with httpd 2.2.25 (and same perl/mod_perl) but I'm at a
> loss to see what's gone wrong with 2.4.6. Any help / suggestions would
> be greatly appreciated.

I have no idea here :( It works correctly for me here on Linux (Fedora).

Jan Kaluza

> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@perl.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@perl.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@perl.apache.org


Mime
View raw message