perl-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andy Colson <a...@squeakycode.net>
Subject Re: httpd24 branch
Date Wed, 27 Feb 2013 14:33:50 GMT
On 2/27/2013 12:47 AM, Jan Kaluža wrote:
> On 02/26/2013 03:52 AM, Andy Colson wrote:
>> On 02/25/2013 05:20 AM, Jan Kaluža wrote:
>>> On 02/22/2013 09:02 PM, Andy Colson wrote:
>>>> After applying mod_perl-2.0.5-nolfs.patch, then re-making, I got
>>>> this on
>>>> make test:
>>>>
>>>> t/TEST -clean
>>>> [warning] setting ulimit to allow core files
>>>> ulimit -c unlimited; /usr/bin/perl5.16.2
>>>> /home/andy/apps/mod_perl24/t/TEST -clean
>>>> APACHE_TEST_GROUP= APACHE_TEST_HTTPD= APACHE_TEST_PORT=
>>>> APACHE_TEST_USER= APACHE_TEST_APXS= \
>>>> /usr/bin/perl5.16.2 -Iblib/arch -Iblib/lib \
>>>> t/TEST -bugreport -verbose=0
>>>> [warning] setting ulimit to allow core files
>>>> ulimit -c unlimited; /usr/bin/perl5.16.2
>>>> /home/andy/apps/mod_perl24/t/TEST -bugreport -verbose=0
>>>> /usr/sbin/httpd  -d /home/andy/apps/mod_perl24/t -f
>>>> /home/andy/apps/mod_perl24/t/conf/httpd.conf -D APACHE2 -D
>>>> PERL_USEITHREADS
>>>> using Apache/2.4.3 (event MPM)
>>>>
>>>> waiting 300 seconds for server to start: .[Fri Feb 22 13:55:18.809928
>>>> 2013] [env:warn] [pid 7261:tid 3070203648] AH01506: PassEnv variable
>>>> LD_LIBRARY_PATH was undefined
>>>> AH00526: Syntax error on line 296 of
>>>> /home/andy/apps/mod_perl24/t/conf/httpd.conf:
>>>> Unknown Authz provider: valid-user
>>>> [  error]
>>>> server has died with status 255 (t/logs/error_log wasn't created, start
>>>> the server in the debug mode)
>>>> sh: line 1:  7165 Terminated              /usr/bin/perl5.16.2
>>>> /home/andy/apps/mod_perl24/t/TEST -bugreport -verbose=0
>>>> make: *** [run_tests] Error 143
>>>>
>>>>
>>>> I've played with my systems /etc/httpd/httpd.conf file, is that a
>>>> problem?
>>>
>>> I'm not sure how exactly Apache-Test works, but there are some
>>> comments about "system-wide httpd.conf", so I presume it gets the list
>>> of modules from the system-wide httpd.conf.
>>>
>>> Please check you have "LoadModule authz_user_module
>>> modules/mod_authz_user.so" included in your system-wide httpd.conf and
>>> check if it's included in /home/andy/apps/mod_perl24/t/conf/httpd.conf.
>>>
>>> "valid-user" should be provided by that httpd module.
>>>
>>>> -Andy
>>
>> Yep, that works.  I had to enable these (in my system httpd.conf) to get
>> everything to run thru:
>>
>> authz_user_module
>> authn_core_module
>> access_compat_module
>>
>>
>> Hum... I got to this test and it just froze:
>>
>> t/protocol/echo_filter.t ................ 1/3
>
> You could try running just this single test using: "t/TEST
> t/protocol/echo_filter.t" and check the httpd log in t/logs
>

Oh, oops, I forgot to report back.  Sorry, got side tracked.  Yeah, I ran:

t/TEST echo_filter

and it ran just fine.  So I ran t/TEST -verbose and it ran for a long 
time and eventually froze at a different test.  But running that test 
individually worked just fine.

I was going to switch my mpm and see if it made a difference (I believe 
its event right now).  But didn't get back to it.

Sorry 'bout that.

-Andy


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@perl.apache.org


Mime
View raw message