perl-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Randy Kobes <ra...@theoryx5.uwinnipeg.ca>
Subject add_config test
Date Sat, 11 Mar 2006 19:15:17 GMT
The t/TestAPI/add_config test fails for me on Win32
because the current way of getting the directory in
on line 58 of add_config.pm produces an invalid directory
name on Windows due the the presence of the drive letter.
This diff:

=====================================================
Index: add_config.pm
===================================================================
--- add_config.pm	(revision 385119)
+++ add_config.pm	(working copy)
@@ -3,6 +3,7 @@
  use strict;
  use warnings FATAL => 'all';

+require File::Spec;
  use Apache2::Access ();
  use Apache2::CmdParms ();
  use Apache2::RequestUtil ();
@@ -54,7 +55,7 @@
      $r->pnotes(add_config2 => "$@");

      eval {
-        my $directory = join '/', ('', $r->document_root,
+        my $directory = 
File::Spec::Unix->catfile($r->document_root,
                                     'TestAPI__add_config');
          $r->add_config(["<Directory $directory>",
                        'AllowOverride All Options'.$o,

Property changes on: add_config.pm
___________________________________________________________________
Name: svn:eol-style
    + native

==========================================================

fixes it for me.

-- 
best regards,
Randy

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@perl.apache.org


Mime
View raw message