perl-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olaf Bohlen <fire...@sun-powered.de>
Subject Re: [mp2.0] make test fails; mod_perl also does not work
Date Mon, 26 May 2003 07:50:00 GMT
Stas Bekman <stas@stason.org> writes:

Hi,

> You have built mod_perl with /usr/local/bin/perl but start mod_perl
> with /usr/bin/perl. Is that the same perl executable (symlinked)?

It's not symlinked, but it is the same executable:
-rwxr-xr-x   3 root     other      16384 May 21 21:35 /usr/bin/perl
-rwxr-xr-x   3 root     other      16384 May 21 21:35 /usr/local/bin/perl

> if not, I'm not sure why the wrong perl was picked, but what happens if you run:
> 
> /usr/local/bin/perl t/TEST

the same:

-- snip --
(4401) thing:/usr/share/src/mod_perl-1.99_09# /usr/local/bin/perl t/TEST
*** root mode: changing the fs ownership to 'nobody' (60001:60001)
/usr/local/apache2/bin/httpd  -d /usr/share/src/mod_perl-1.99_09/t -f /usr/share/src/mod_perl-1.99_09/t/conf/httpd.conf
-DAPACHE2 
using Apache/2.0.45 (prefork MPM)

waiting for server to start: .[Mon May 26 09:47:13 2003] [error] Can't load '/usr/local/lib/perl5/site_perl/5.8.0/sun4-solaris/Apache2/auto/ModPerl/Util/Util.so'
for module ModPerl::Util: ld.so.1: /usr/local/apache2/bin/httpd: fatal: relocation error:
file /usr/local/lib/perl5/site_perl/5.8.0/sun4-solaris/Apache2/auto/ModPerl/Util/Util.so:
symbol Perl_sv_2pv: referenced symbol not found at /usr/local/lib/perl5/5.8.0/sun4-solaris/XSLoader.pm
line 83.
 at /usr/local/lib/perl5/site_perl/5.8.0/sun4-solaris/Apache2/Apache/XSLoader.pm line 16
Compilation failed in require at /usr/share/src/mod_perl-1.99_09/t/conf/modperl_extra.pl line
6.
BEGIN failed--compilation aborted at /usr/share/src/mod_perl-1.99_09/t/conf/modperl_extra.pl
line 6.
Compilation failed in require at /usr/share/src/mod_perl-1.99_09/t/conf/modperl_startup.pl
line 17.
        ...propagated at /usr/share/src/mod_perl-1.99_09/t/conf/modperl_startup.pl line 18.
BEGIN failed--compilation aborted at /usr/share/src/mod_perl-1.99_09/t/conf/modperl_startup.pl
line 20.
Compilation failed in require at (eval 1) line 1.

[Mon May 26 09:47:13 2003] [error] Can't load Perl file: /usr/share/src/mod_perl-1.99_09/t/conf/modperl_startup.pl
for server localhost:8529, exiting...

.............................................................
waiting for server to start: giving up after 61 secs
!!! server failed to start! (t/logs/error_log wasn't created, start the server in the debug
mode)
(4402) thing:/usr/share/src/mod_perl-1.99_09# 
-- snip --

Yours

-- 
-- Olaf Bohlen --------------------- cell +49-172-4561817 --
-- Graefenberger Str. 51 -- mail <firefox@sun-powered.de> --
-- 91054 Buckenhof ------ http http://www.sun-powered.de/ --
-- Germany ---------------------- irc firefox01 (IRC-Net) --


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@perl.apache.org


Mime
View raw message