pdfbox-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maruan Sahyoun <sahy...@fileaffairs.de>
Subject Re: Error on PDDocument.load
Date Mon, 19 Jan 2015 13:50:29 GMT
Hi Kevin,

let me check who will be looking into that so you could send it to that person. Otherwise
- if it's OK for you that I might be forwarding that to a colleague - you can send it to me.

BR

Maruan

Am 19.01.2015 um 12:54 schrieb Kevin Morin <morin@codelutin.com>:

> Hi Maruan,
> 
> this is a document of a client, so if I could only send it to one person in private,
I would prefer it not to be too public.
> 
> Best,
> 
> Kevin
> 
> On 19/01/2015 12:48, Maruan Sahyoun wrote:
>> Hi Kevin,
>> 
>> in order to look at it further would it be possible to get the pdf uploaded to a
public location?
>> 
>> BR
>> Maruan
>> 
>> Am 19.01.2015 um 12:45 schrieb Kevin Morin <morin@codelutin.com>:
>> 
>>> Actually, the issue is not only these traces. The real issue is that I have a
blank image when I try to render the document.
>>> 
>>> On 19/01/2015 12:39, Kevin Morin wrote:
>>>> Hi,
>>>> 
>>>> I am using the 2.0 snapshot version to images of pdfs, but on some
>>>> documents, I have the following error when I call PDDocument.load(file):
>>>> 2015/01/19 12:32:48 ERROR
>>>> (org.apache.pdfbox.pdfparser.NonSequentialPDFParser:1864) - Can't find
>>>> the object 7 0 (origin offset 359138)
>>>> 2015/01/19 12:32:48 ERROR
>>>> (org.apache.pdfbox.contentstream.PDFStreamEngine:840) - Missing XObject:
>>>> Im1
>>>> 
>>>> I first had it a few days ago (I did not report it, shame on me) but the
>>>> error did not occur when I called the loadLegacy method on PDDocument.
>>>> But the loadLegacy method is not available anymore...
>>>> 
>>>> The issue happens on Windows (works fine on Debian).
>>>> 
>>>> Thanks fo your help
>>>> 
>>>> Kevin
>>> 
>> 
>> 
> 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message