pdfbox-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maruan Sahyoun <sahy...@fileaffairs.de>
Subject Re: Error on PDDocument.load
Date Mon, 19 Jan 2015 15:44:24 GMT
Hi Andreas,

Kevin already sent it to me so I'll forward it to you.

BR
Maruan

Am 19.01.2015 um 16:40 schrieb Andreas Lehmkühler <andreas@lehmi.de>:

> Hi,
> 
>> Maruan Sahyoun <sahyoun@fileaffairs.de> hat am 19. Januar 2015 um 14:50
>> geschrieben:
>> 
>> 
>> Hi Kevin,
>> 
>> let me check who will be looking into that so you could send it to that
>> person. Otherwise - if it's OK for you that I might be forwarding that to a
>> colleague - you can send it to me.
> Sounds like something for me ;-) So, please send it directly to me. I'll share
> it with the other PDFBox members if necessary and if it is ok for you.
> 
> BR
> Andreas Lehmkühler
> 
>> BR
>> 
>> Maruan
>> 
>> Am 19.01.2015 um 12:54 schrieb Kevin Morin <morin@codelutin.com>:
>> 
>>> Hi Maruan,
>>> 
>>> this is a document of a client, so if I could only send it to one person in
>>> private, I would prefer it not to be too public.
>>> 
>>> Best,
>>> 
>>> Kevin
>>> 
>>> On 19/01/2015 12:48, Maruan Sahyoun wrote:
>>>> Hi Kevin,
>>>> 
>>>> in order to look at it further would it be possible to get the pdf uploaded
>>>> to a public location?
>>>> 
>>>> BR
>>>> Maruan
>>>> 
>>>> Am 19.01.2015 um 12:45 schrieb Kevin Morin <morin@codelutin.com>:
>>>> 
>>>>> Actually, the issue is not only these traces. The real issue is that
I
>>>>> have a blank image when I try to render the document.
>>>>> 
>>>>> On 19/01/2015 12:39, Kevin Morin wrote:
>>>>>> Hi,
>>>>>> 
>>>>>> I am using the 2.0 snapshot version to images of pdfs, but on some
>>>>>> documents, I have the following error when I call PDDocument.load(file):
>>>>>> 2015/01/19 12:32:48 ERROR
>>>>>> (org.apache.pdfbox.pdfparser.NonSequentialPDFParser:1864) - Can't
find
>>>>>> the object 7 0 (origin offset 359138)
>>>>>> 2015/01/19 12:32:48 ERROR
>>>>>> (org.apache.pdfbox.contentstream.PDFStreamEngine:840) - Missing XObject:
>>>>>> Im1
>>>>>> 
>>>>>> I first had it a few days ago (I did not report it, shame on me)
but the
>>>>>> error did not occur when I called the loadLegacy method on PDDocument.
>>>>>> But the loadLegacy method is not available anymore...
>>>>>> 
>>>>>> The issue happens on Windows (works fine on Debian).
>>>>>> 
>>>>>> Thanks fo your help
>>>>>> 
>>>>>> Kevin
>>>>> 
>>>> 
>>>> 
>>> 
>> 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message