openwhisk-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David P Grove" <gro...@us.ibm.com>
Subject Re: Pool slot was shut down
Date Wed, 27 Nov 2019 21:06:26 GMT
Doing a little googling, I can see an issue [1] in akka-http with a merged
fix [2] that looks like it might be related.   Also looks like akka-http
10.1.11 is about a week out from release [3].

Not clear to me if that means we should revert our akka-http version bump
until 10.1.11 is out and try again then or not.  Markus?

--dave

[1] https://github.com/akka/akka-http/issues/2728
[2] https://github.com/akka/akka-http/pull/2816
[3] https://github.com/akka/akka-http/issues/2836

"Ruediger Maass" <ruediger.maass@de.ibm.com> wrote on 11/27/2019 03:37:07
PM:
>
> Since a few days I observe many entries in the logs of our builds like
> this
>
> [2019-11-25T09:30:56.217Z] [ERROR] Outgoing request stream error
>
> akka.http.impl.engine.client.pool.NewHostConnectionPool
> $HostConnectionPoolStage$$anon$1$Slot$$anon$2:
> Pool slot was shut down
>
> When looking at green Openwhisk builds (travis) I also observe these
> problems - e.g,.in
> https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?
>
u=https-3A__travis-2Dci.org_apache_openwhisk_jobs_616576483-3Futm-5Fmedium-3Dnotification-26utm-5Fsource-3Dgithub-5Fstatus&d=DwIFAg&c=jf_iaSHvJObTbx-

> siA1ZOg&r=Fe4FicGBU_20P2yihxV-
>
apaNSFb6BSj6AlkptSF2gMk&m=mwUYQarkVTPbD6tBpHhyHglEMwOXnzknlvWyQn8Wqw4&s=s8p5T1wfxxv4ljEwFWrXMEONyMEY94h9GG3MmpWbgnY&e=

>
> Something going wrong here?
>
> Thanks, Ruediger
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message