openwhisk-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rodric Rabbah <rod...@gmail.com>
Subject Re: apigateway TravisCI test failure on master for almost 3 weeks
Date Tue, 28 May 2019 19:21:28 GMT
I posted an explanation to the issue and opened a suggested patch
https://github.com/apache/incubator-openwhisk-apigateway/pull/343.

-r

On Tue, May 28, 2019 at 2:25 PM Rodric Rabbah <rodric@gmail.com> wrote:

> I created an issue for this test failure here:
> https://github.com/apache/incubator-openwhisk-apigateway/issues/342
>
> Which implicates this line:
> tenants.lua:130: attempt to compare nil with number
>
>
> https://github.com/apache/incubator-openwhisk-apigateway/blob/1f46de9d2f7a9420e48c533af7a4b1b6118aa130/scripts/lua/management/lib/tenants.lua#L129-L130
>
> Lars - maybe you can spot the issue from that? I suspect guarding against
> nil is sufficient.
>
> -r
>
>
> On Tue, May 28, 2019 at 1:44 PM Lars Andersson <
> lars.storfiskarn.andersson@gmail.com> wrote:
>
>> If that PR is the cause, feel free to revert it as I have no time
>> available
>> right now to have a look.
>>
>> / Lars
>>
>> On Tue, 28 May 2019, 19:35 Matt Hamann <matthew.hamann@gmail.com wrote:
>>
>> > Looks like the failures began directly after the merging of PR #335.
>> Rodric
>> > and Lars were the contributors of that PR.
>> >
>> > I would elect to either revert the PR or ask one of the aforementioned
>> to
>> > investigate the failure and submit a fix. The cause of the failure is
>> not
>> > obvious from the build output.
>> >
>> > ------------------------------------------------
>> > -Matt
>> > matthew.hamann@gmail.com
>> >
>> >
>> > On Tue, May 28, 2019 at 12:03 PM David P Grove <groved@us.ibm.com>
>> wrote:
>> >
>> > >
>> > > Hi,
>> > >
>> > >         It's been 20 days since the daily test run for apigateway has
>> > > actually succeeded.  Spot-checking a few of the runs, it seems like a
>> > > consistent failure of one test case:
>> > >
>> > > apigw.healthtests.ApiGwRestEndToEndTests > Wsk api should create an
>> API
>> > and
>> > > successfully invoke that API FAILED
>> > >     org.scalatest.exceptions.TestFailedException: 502 was not equal to
>> > 200
>> > >
>> > >         Does anyone have any insight into why this test is now
>> failing?
>> > >
>> > > thanks,
>> > >
>> > > --dave
>> > >
>> >
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message