openoffice-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Virgil Arrington" <cuyfa...@hotmail.com>
Subject Re: Delivery Status Notification (Failure)
Date Sat, 28 Sep 2013 23:59:16 GMT
Glad to help. Your experience may help explain why others have difficulty unsubscribing from
the AOO users list.

Virgil

From: MIKE LISH 
Sent: Saturday, September 28, 2013 9:42 AM
To: Virgil Arrington 
Subject: Re: Delivery Status Notification (Failure)

Thanks Virgil for your response,  I have just received a GOODBYE email from Aoo  after having
copied/pasted the full  user/unsubscribe address into a new email request, so C'est fini 

Regards,
Mike Lish



On 28 September 2013 13:53, Virgil Arrington <cuyfalls@hotmail.com> wrote:

  The way your emails appeared on my system, only a portion of the email addresses were highlighted
and underlined. That meant that when you clicked on the address link, only a portion of the
entire email address was getting picked up and put into the reply email address box.

  Virgil

  From: MIKE LISH 
  Sent: Friday, September 27, 2013 8:02 PM
  To: Virgil Arrington 
  Subject: Re: Delivery Status Notification (Failure)

  I've copied and pasted :  users-uc.1380133124.jclbmlenhilcfpnhgemc-emellish=mailto:users-uc.1380133124.jclbmlenhilcfpnhgemc-emellish=gmail.com@openoffice.apache.org
  and it seems to have been sent.  There must be something wrong with the link sent to me.



  Regards
  Mike Lish



  On 27 September 2013 20:48, Virgil Arrington <cuyfalls@hotmail.com> wrote:

    Now it looks like you’re only getting the *first* line of the two line email address.

    If I were you, I would just try typing in the entire email address manually (ignore any
underlining or highlighting):

    users-uc.1380133124.jclbmlenhilcfpnhgemc-emellish=gmail.com@openoffice.apache.org

    If that doesn’t work, then I’m at a loss.

    Virgil



    From: MIKE LISH 
    Sent: Friday, September 27, 2013 8:29 AM
    To: Virgil Arrington 
    Subject: Re: Delivery Status Notification (Failure)

    This is the message  (below)  I get when attempting to send my request to the suggested
user/unsubscribe address.  This really has become a disproportionately time consuming, and
frustrating  effort for such a simple task!!!!!











    Error
    The address "<":users-uc.1380133124.jclbmlenhilcfpnhgemc-emellish=">" in the "To"
field was not recognised. Please make sure that all addresses are properly formed.
    OK



    On 27 September 2013 13:01, Virgil Arrington <cuyfalls@hotmail.com> wrote:

      Mike wrote:


        Hi Peter,



        I'm only acting on instructions sent to me (see below) :



      [snip] 



          emellish@gmail.com



        removed from the users mailing list, please send a short reply
        to this address:



          users-uc.1380133124.jclbmlenhilcfpnhgemc-emellish=
        gmail.com@openoffice.apache.org



        Usually, this happens when you just hit the "reply" button.
        If this does not work, simply copy the address and paste it into
        the "To:" field of a new message.



        or click here:
               mailto:users-uc.1380133124.jclbmlenhilcfpnhgemc-emellish=
        gmail.com@openoffice.apache.org




      Mike, I think the email address for you to respond to spans two lines beginning with.
 It appears as if you only picked up the second line as the email address to respond to. The
entire address, without quotations marks, is:

      "users-uc.1380133124.jclbmlenhilcfpnhgemc-emellish=gmail.com@openoffice.apache.org"

      Depending on your email account, what I just typed may appear on two lines, but it's
all one email address. Make sure you put the entire email address in your email message, and
I would think it would work.

      Virgil

      Virgil 




Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message