openoffice-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From birgitte nielsen <birgitteelmerniel...@hotmail.com>
Subject RE: HP LaserJet question
Date Sat, 14 Sep 2013 07:25:46 GMT
I think that this mail is sent to the wrong person
 
> Date: Thu, 12 Sep 2013 03:04:11 -0400
> From: dmcgarrett@optonline.net
> Subject: Re: HP LaserJet question
> To: users@openoffice.apache.org
> 
> On 09/06/2013 10:12 PM, Girvin Herr wrote:
> > Doug,
> > I just had a similar thing happen to my HP Laserjet 4050tn.  It was very 
> > slow getting the pages out.  I was using the CUPS Postscript driver and 
> > isolated the problem to the printer.  Cups showed the document sent and 
> > completed as far as it was concerned, but the printer LED was still 
> > flashing and after 30 minutes, still had not printed even the first 
> > page.  I discovered changing the CUPS driver from Postscript to the HP 
> > PCL3 driver made it work fine.  Now pages print within seconds of 
> > clicking on Print.
> > All of my computers are Slackware 14.0 Linux and all of my HP printers 
> > are networked.
> 
> /snip/
> 
> The change from Postscript to the PCL3 driver was successful. By now
> I have printed quite a few things on the LaserJet, and everything
> started to print within about four flashes of the light.
> THANK YOU for the assistance!
> 
> --doug
> 
> -- 
> Blessed are the peacemakers..for they shall be shot at from both sides.
> --A.M.Greeley
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@openoffice.apache.org
> 
 		 	   		  
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message