openoffice-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Armin Le Grand <Armin.Le.Gr...@me.com>
Subject Re: Bug in Shapes-textures on 3D-extrusion-mode
Date Thu, 18 Jul 2013 10:33:58 GMT
     Hi Kalle,

thanks for reporting this. Comments are as always in the task itself ;-)

On 18.07.2013 10:52, kalle hauser wrote:
> I reported a bug: https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=122777
> can someone confirm this behavior?
>
>
> best regards
> K. Hauser
>
> ***
> Description:Bug 122777-3D Extrusion changes quality of Bitmap-texture
> In all components (writer, calc, draw, impress) of AOO 4.0 RC1 i found a strange behavior
while i worked with shapes and the 3D-extrusion-function. Open Calc (or draw or writer),draw
a star-shape
> change the surface-texture to bitmap and choose e.g. mercury (dt: quecksilber)
> Activate the 3D-extrusion for the shape
> Now in 3D-Mode the quality of the surface-bitmap gets very low (see attachment) this
bug do not occur on every try with ever shape and every texture in all component. Mostly it
occurs in calc with a star-shapes, but also other shapes and textures show this behavior (but
not all constantly) Testsystem: Win XP SP2 (32-bit)
> Debian 6.0 (32-bit)
> AOO 4.0.0 RC1
--
ALG

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message