openoffice-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Issue 125558] New: Queries:Sometimes data was not displaying
Date Tue, 02 Sep 2014 12:13:49 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=125558

          Issue ID: 125558
        Issue Type: DEFECT
           Summary: Queries:Sometimes data was not displaying
           Product: Base
           Version: 4.1.0
          Hardware: All
                OS: Windows XP
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: code
          Assignee: issues@openoffice.apache.org
          Reporter: qualkenqa@outlook.com

Created attachment 83914
  --> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=83914&action=edit
Sometimes data was not displaying

Hi,

To verify the issue the below steps as follows.

1.Open the OpenOffice Database
2.Now create the two tables (employees,products) by using table wizard  
3.Now click on the "Queries icon" and click on the "Create Query in Design
View" then Query Design dialog box will be open.
4.Now click on the "Tables" radio button and select employee table then click
on the add button.
5.Again select product table and click on the add button.
6.Now double click on the employee id and double click on the product id.
7.Drag the employee id into product id then relation will be added in two
tables.
8.Now click on the Run Query(F5),then the Query executed and data was
displayed.
9.Now double click on the employee name and double click on the product name.
10.Drag the employee name into product name then relation will be added in two
tables. 
11.Now click on the Run Query(F5),then the Query executed but data was not
displayed.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the issue.
You are watching all issue changes.

Mime
View raw message