openoffice-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Issue 125553] eps files not shown in slide show and export, but visible in the editor
Date Tue, 02 Sep 2014 23:50:00 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=125553

Ariel Constenla-Haile <arielch@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |Armin.Le.Grand@me.com

--- Comment #6 from Ariel Constenla-Haile <arielch@apache.org> ---
(In reply to udippel from comment #5)
> For completeness: (and the downside of forking)
> This bug has been solved in LO; see
> https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=62038#c33
> Maybe this can help one day, when a developer of OO looks into the matter?

Unfortunately, OpenOffice cannot take patches from LO due to license
incompatibility (they choose a license that allows them to pick the code from
OpenOffice but not vice versa).

Fortunately, all that area was designed and developed by a developer working
currently on this project, now on CC.

> But LO still doesn't handle SVGs properly.

Well, they have incorporated the SVG import from Armin, but it looks like
merging OO code produces regressions in their code; see
https://blogs.apache.org/OOo/entry/good_news_libreoffice_is_integrating

> So my choice is OO for SVG, and
> to display EPS I have to use LO.  ;-)

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the issue.
You are watching all issue changes.

Mime
View raw message